Over ons

Over ons

robRob

Ik (Rob) ben jarenlang binnen de gezondheidszorg werkzaam geweest als fysio/manueeltherapeut in mijn eigen praktijk.

Hierdoor ben ik ook erg geïnteresseerd geraakt in de psychische kant van de mens. Sinds januari 2015 ben ik gestopt met de fysiotherapie om me helemaal bezig te kunnen gaan houden met de gestalttherapie en de E.M.D.R.

Ik vind het geweldig dat mensen zoveel vertrouwen in me stellen en dat ik een stukje mee mag lopen in hun leven en ze kan helpen om de problemen die ze ondervinden op dit moment aan te pakken.

Cliënten noemen me empathisch, werkelijk geïnteresseerd in de cliënt, deskundig en onconventioneel. Een goed contact, absolute veiligheid en vertrouwen is voorwaarde voor een intensieve en betekenisvolle relatie tussen cliënt en therapeut. Eerlijkheid en respect voor elkaar zijn daarbij voor mij essentieel.

Als laatste maar niet het minste behandel ik ook mensen met E.M.D.R. Dit is een zeer effectieve methode
om niet goed verwerkte trauma’s te behandelen.

Ik nodig u graag uit om de informatie op de betreffende pagina’s van onze website verder door te nemen.

Pia

Ik (Pia) ben afkomstig uit het voortgezet onderwijs en heb daar veel ervaring opgedaan in uiteenlopende functies, zoals docent, teamleider, zorgcoördinator, decaan en counselor.

Ik ben er daar achter gekomen dat het begeleiden van mensen mijn passie is. Als gestalttherapeut werk ik met hart en ziel samen met de cliënt om constructief te leren omgaan met verwarrende, moeilijke en verdrietige fasen van het leven.

Daarnaast ben ik freelance trainer bij het CJG van de gemeente Haarlem (school gerelateerde trainingen voor jongeren binnen het voortgezet onderwijs), de Academie voor Integrale Menswetenschappen (SPSO) en de BIvT (bijscholingsinstituut voor therapeuten).

Verder verzorg ik trainingen voor het onderwijs en het bedrijfsleven.

Als coach begeleid ik docenten binnen het voortgezet onderwijs, managers in het bedrijfsleven en ben ik gespecialiseerd in loopbaantrajectbegeleiding.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door enthousiasme, zorgvuldigheid, warmte en betrokkenheid.

Start typing and press Enter to search