Relatietherapie

Samen weer constructief op weg!

Relatietherapie

Samen weer constructief op weg!

Als bijzondere mogelijkheid kunnen wij relatietherapie aanbieden waarbij wij als partners therapie geven aan partners met relatieproblemen. Wij hebben ervaren dat relatietherapie met twee therapeuten, een man en vrouw, heel effectief kan zijn.

Een paar voordelen hiervan zijn: dat er vanuit twee invalshoeken gekeken wordt naar je relatie, – dat je bredere feedback krijgt, – dat het proces van de therapie meer toegespitst is, omdat wij na iedere sessie onze ervaringen uitwisselen waardoor we nog gerichter naar bepaalde communicatie)patronen kunnen kijken.

Een paar nadelen kunnen zijn: – het moet je liggen om de problematiek met zijn vieren te bespreken, je krijgt meer informatie en indrukken te verwerken, – het is duurder.

Als je bij ons in relatietherapie komt vragen wij je ons te vertellen wat de problemen zijn binnen de relatie, wat de zwakke en sterke punten zijn van de relatie en van de beide partners. Waar liggen ieders gevoeligheden en misschien pijnen uit het verleden.

Hoe reageert de een op de ander, want communicatie is een van de belangrijkste manieren van met elkaar om gaan, zeker ook binnen een relatie.

relatie_long

Ons doel

Ons doel is duidelijkheid te krijgen hoe de partners met elkaar om gaan, wat je van de ander verlangt binnen de relatie en wat je zelf kunt geven. Als deze zaken gedurende de therapie duidelijk worden dan komt er inzicht in de problematiek en daarmee de mogelijkheid tot groei naar een relatie van gelijkwaardigheid en harmonie.

Het enige wat wij verlangen van onze cliënten is eerlijkheid en de wil tot groei.

Dus als je te veel ruzie maakt, als je geen passie meer voelt, als ieder zijn eigen weg gaat en op zijn eigen eilandje zit, als een van de partners niet over een zware teleurstelling heen kan komen of als een belast verleden een harmonieuze relatie in de weg staat, kun je ons inschakelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Tarieven:

  • €100,00 voor therapie met één therapeut.
  • €150,00 voor therapie met twee therapeuten.
  • U kunt contant betalen of pinnen.

Start typing and press Enter to search